Festivalinfo Kindermuziekfestival Tolhuistuin, Amsterdam

Tolhuistuin_plattegrond.png

Eigen betaalmiddel voor de kleine mens

De Strippenkaart


Bestemd voor verschillende activiteiten zoals, schminken, workshops, gezond snoepen bij KinderCafeRestaurant Limonade. Voor een tientje kunnen kinderen met een eigen strippenkaart op zak zelf kiezen wat ze willen doen. Deze koop je bij de winkel op het festival terrein. Handig toch?!

Vervoer

 

TOET TOET! Hoe komen we op het KinderMuziekFestival?

Pont
 

Vanaf Amsterdam Centraal Station gaat een gratis pont naar de overkant van het IJ. Neem de Buiksloterwegveer, de reisduur is ongeveer 3 minuten. De pont vaart dag en nacht.

 

Bus

 

Vanuit Amsterdam-Noord is de Tolhuistuin te bereiken met bus 38. De bus stopt direct naast de Tolhuistuin. Raadpleeg voor actuele reisinformatie www.9292.nl.

Parkeren


Parkeren kan in de parkeergarage van de A’DAM Toren (Overhoeksplein 3). Vanaf hier is het ongeveer 150m lopen naar het hoofdgebouw van de Tolhuistuin. Ook kan er geparkeerd worden aan de centrumkant van de stad bij Parking Centrum (Oosterdokstraat 150). U hoeft dan alleen nog maar naar de pont naar Buiksloterweg te nemen aan de Noordzijde van Amsterdam Centraal Station.


Het hoofdgebouw van de Tolhuistuin zie je direct na het aanmeren van de pont linksvoor liggen.

Ingang KinderMuziekFestival


De ingang van het KinderMuziekFestival vind je beneden aan de voorkant van het hoofdgebouw, links van de grote trap.

 

Adres: IJpromenade 2
 

 

Wat is er te eten en te drinken?
 

☆ de Tolhuistuin heeft friet, pannenkoek en andere lekker snacks in een tentje in het tuin. Er is ook koffie, thee en drankjes in het tuinhuisje en buiten bij het keet.

☆ Anders kun je terecht bij het KinderCafeRestaurant Limonade. Stel je eigen bakje samen aan de groente- en fruitbar, haal een zakje uit de popcorn machine en vul de hele dag je beker bij met gratis limonade uit het Limonadekabinet! 

 


Tip: Neem een picknick kleedje mee! 

Onze missie

De missie van Kindermuziek Nederland is uitdagen en prikkelen, muzikale grenzen verleggen en verschillende bijzondere muziekstijlen introduceren bij het jonge publiek. Alles in kindermaten maar beslist niet kinderachtig. Vanuit het groeiende professionele aanbod van muziekgroepen die veelzijdige muziek voor kinderen maken, wil het KinderMuziekFestival deze ervaringen, bewondering en liefde voor muziek overbrengen aan kinderen en ouder