Festivalinfo Bergen aan Zee

Vervoer

TOET TOET! Hoe komen we op het KinderMuziekFestival?

​

Omdat het aan zee soms wat moeilijk kan zijn om te parkeren en de weg er naartoe ook een avontuur mag zijn, hebben we een leuke optie voor jullie. Deze twee prachtige oldtimer bussen halen je op en brengen je weer terug! Lees hieronder alles over de pendeldienst:

​

🚌 De pendelbussen rijden tussen 10.00 en 19.00 op en neer tussen de festival haltesvertrekt iedere 20 a 30 minuten. Kosten voor de Pendeldienst:Iedereen vanaf 16 jaar: € 5,- voor een retour(contant afrekenen) Kinderen tot 16 jaar: gratis

​

πŸš— Met de auto: 
Opstap locatie A
Navigeer naar 
A. Molenweidtje 2, 1862 BC Bergen
Daar kan je gratis parkeren met de auto

 

πŸš† Met openbaar vervoer: 
Opstap locatie B
Met het OV vanuit Alkmaar met bus 166
Stap uit op bushalte, Bergen Plein
Let op, bus gaat niet verder dan hier!
Hier overstappen op de pendelbus naar
Bergen aan Zee


Betaald parkeren in de buurt van het festival is ook mogelijk, maar het kan soms ivm drukte moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om te parkeren. Voor alleenstaande ouders is het sowieso voordeliger met de pendelbus en voor gezinnen om het even.

Eigen betaalmiddel voor de kleine mens

De Strippenkaart


Bestemd voor verschillende activiteiten zoals, schminken, workshops, gezond snoepen bij KinderCafeRestaurant Limonade. Voor een tientje kunnen kinderen met een eigen strippenkaart op zak zelf kiezen wat ze willen doen. Deze koop je bij de winkel op het festival terrein. Handig toch?!

Wat is er te eten en te drinken? 

​

Tip: Neem een picknick kleedje mee! 
 

β˜† Als je trek hebt of dorst kun je terecht in KinderCafeRestaurant Limonade. Stel je eigen bakje samen aan de groente- en fruitbar, haal een zakje uit de popcorn machine en vul de hele dag je beker bij met gratis limonade uit het Limonadekabinet! 

 

β˜† de Tolhuistuin zorgt voor drankjes en snacks aan de bar en in het tuin

☞ Zelf een klein lunch pakketje voor de kinderen meenemen is toegestaan!

Onze missie

De missie van Kindermuziek Nederland is uitdagen en prikkelen, muzikale grenzen verleggen en verschillende bijzondere muziekstijlen introduceren bij het jonge publiek. Alles in kindermaten maar beslist niet kinderachtig. Vanuit het groeiende professionele aanbod van muziekgroepen die veelzijdige muziek voor kinderen maken, wil het KinderMuziekFestival deze ervaringen, bewondering en liefde voor muziek overbrengen aan kinderen en ouder